Hybrid Design – nyckeln till kunddriven affärsutveckling
Maria Ravegård, Anna Sténhoff och Anneli Lindström, Forefront Consulting Group

Service Design och Design Thinking är metoder och processer för att utveckla lösningar utifrån en fördjupad förståelse av användarnas behov. Hur fungerar de? Hur hänger de ihop med arkitektur?

Hur får man dem att fungera, på riktigt? Hybrid Design är en vidareutveckling som kombinerar dem för att lyckas med digitalisering och kunddriven affärsutveckling i praktiken.

  • Hybrid Design anammar ett holistiskt perspektiv som belyser både kund- och verksamhetsbehov samt vad som krävs för att lyckas med affärsmålen.
  • Involverar flera intressenter från start, med gemensamt fokus och prioriteringar
  • Iterativa leveranser med fokus på realiseringar i små steg för snabb effekt

Maria Ravegård är en erfaren Service designer och strateg hos Forefront Consulting, med lång erfarenhet från både reklambranschen och konsulting. Maria brinner för användarupplevelsen ur alla aspekter, såväl affärsstrategiskt som hands-on design för olika plattformar. Hon vurmar för Human Centered Design Thinking/Design Thinking som processmetod, där ett iterativt och agilt arbetssätt är en självklarhet. Maria är en van och uppskattad ledare av workshops, där hon faciliterar för att nå de riktigt kreativa höjderna.

 

Anna Sténhoff är en affärsarkitekt/verksamhetsarkitekt hos Forefront Consulting, med 20 års erfarenhet som konsult från olika branscher och IT-lösningar. Anna trivs i gränslandet mellan affär, verksamhet och IT. Hon är en kreativ problemlösare, strukturerad analytiker med helhetsperspektiv, och brinner för att ständigt utveckla, förbättra och leverera affärsvärde.

 

Anneli Lindström är affärsstrateg och förändringsledare med stark passion för att aktivera företag och individer till effektiv och genomgripande exekvering av långsiktiga mål. Anneli har lång erfarenhet av att göra affärsstrategier till en naturlig del av det dagliga arbetet och leder idag affärsenheten Strategiexekvering på Forefront Consulting.