Om ITARC 2018

The Evolution of Architecture

Digitaliseringen av Sverige har tagit fart på allvar. Bransch efter bransch går från effektivisering till transformation. Ny teknik och innovationer leder till branschglidningar. Med automation förändrar vi våra organisationer. Den nya digitaliseringsmyndigheten skruvar upp tempot för digitaliseringen i det offentliga Sverige.

Förväntningarna är stora. Har du med AI, Machine Learning, chatbotar, AR, VR, IoT, Edge Computing, Blockchain och kryptovalutor i planen för 2018? Hållbarhet, klimatpåverkan, cybersäkerhet och riskerna med AI landar också på ditt skrivbord.

Varför gör vi det här? Har vi verkligen en tydlig bild av vart vi vill komma? Vi är på väg mot det självkörande samhället. Vem sitter vid ratten? Blir det en ny nivå av välstånd och frihet eller slaveri under överlägsna robotar?

Under temat The Evolution of Architecture har vi samlat experter och arkitekter som haft anledning att ifrågasätta, förändra och vidareutveckla arkitekturen och arkitekternas roll. Vilka är de arkitekturdrivande kraven? Vilken roll har arkitekterna för att forma framtiden?

Möt föreläsare från Svenska Spel, H&M, Skatteverket, Försäkringskassan, SenseSmartRegion, University of Luxembourg, Luleå tekniska universitet, Forefront, IRM, One Agency, Eniga, Iasa och Dataföreningen.

Den första dagen, 2 maj, är en gemensam konferens. Den andra dagen, 3 maj, består av workshopar i tre parallella spår.

Boka din plats redan idag